30 december 2013

 
Idag är det årets sista dag, så snart är 2013 avklarat. 2013 har varit ett bra år, varit på många ställen, sett mycket och umgåtts med härliga personer, så kan verkligen inte klaga! Ser verkligen fram emot imorgon, förra årets nyår var bra men jag tror att imorgon kväll kan bli ännu bättre! så tagg tagga tagga.
 
 
 
bild från nyår 2013





Julafton ♥

Blev ju tyvär en grön julafton i år men nu är iallafall julafton över... så då har man som vanligt sett på kalle ankas jul + druckit glögg, ätit goó julbordet och öppnat alla julklappar!  Rebecca och stina var hemma hos oss och firade jul ett tag, men sedan blev det bara jag, mamma och pappa så vi spelade monopol och sedan kom fanny förbi en sväng :)
Så det var den julaftonen.
är jätte nöjd med alla fina julklappar, tack!
 
 
 
 
 
 
 
 



Andra advent

Nu är det första advent och julafton börjar närmar sig, har redan hunnit köpt de flesta julklapparna, tror nog aldrig att jag har varit så tidigt ute, brukar oftast springa typ dagen innan... Så det känns himla skönt!
idag har jag och mamma bakat de absolut godaste bullarna! LUSSEBULLAR! åh, fattar inte varför man inte bakar det oftare? för bet blir ju oftast bara en gång om året men är ju så förbannat gott! ♥ 
 


 



December

December är helt klart det mysigaste månaden enligt mig och har också många fördelar som jullov, julafton, julklappar, nyår och en massa mer...Har fortfarande inte fått någon vinter och jul känsla, finns fortfarande ingen snöö men aja, de är inte så mycke man kan göra åt de..